link to homepage logo

Titan Board

Një pllakë gipsi. Mundësi të pakufizuara.

Mëso më shumë

Pllakat

Pllakat e Brendshme dhe të Jashtme.

Mëso më shumë

Zgjidhjet e Sistemit

Muret ndarës, Muret e boshtit, veshjet e mureve, tavanet e pezulluara, zgjidhjet e fasadës

Mëso më shumë

Fiksues

Gama e plotë e produkteve të lidhësve për ndërtim të thatë. ​

Mëso më shumë

FUGA & FINISH Light

Komponenti i përbashkët i gatshëm për përdorim për mbushjen e nyjeve dhe veshjen e skremuar.

Mëso më shumë

SPRINT PLUS

Llaç me bazë gipsi për suvatim me makineri për aplikime me një shtresë mbi mure të brendshme në ndërtesa me lagështi normale.

Mëso më shumë

Mbrojtje
kundër korrozionit

Për mbrojtje dhe qëndrueshmëri shtesë të konstruksionit edhe në mjedise agresive.

Mëso më shumë

Ndërtim i qëndrueshëm

Procesi ekologjik i prodhimit për një mjedis jetese të shëndetshëm, të sigurt dhe të rehatshëm me kujdes afatgjatë për natyrën.

Mëso më shumë

Blogu

Përshkrimi: Këshilla të dobishme, teknika për rinovime të lehta në shtëpi, video DIY. Artikull i ri çdo javë.

Mëso më shumë
technogips-logo

Media Sociale

open image in instagram

How to achieve the perfect texture of Fuga Hydro 🤔...

open image in instagram

💙 Never separate the...

open image in instagram

Don't forget to purchase...

Shiko me shume
open image in instagram

What to keep in mind when...

open image in instagram

How to simplify and ease...

open image in instagram

Our iconic boxes, with a new design on the outside and...

open image in instagram

What to consider when working with dry construction...

open image in instagram

Our top 3 products to...

open image in instagram

The warmth at home begins...

Konsultimi teknik

Gjeni zgjidhjen e duhur për nevojat tuaja

Na kontaktoni