link to homepage logo

Blog

Keshilla te dobishme dhe teknika te provuara nga bota e ndertimeve te thata. Videot e "Bejeni Vet" te shoqeruar me artikuj blogu te detajuara per riparime te lehta ne shtepi.

read blog post

28.02.2023

Trends in Construction

In the following lines, we share with you the most important trends in dry construction to keep up with in 2023.

read blog post

01.09.2022

Pse Ndërtimi i Thatë është Më Efikas për Ujin?

Në rreshtat e mëposhtëm, ne ndajmë me ju pse ndërtimi i thatë ka një rendiment më të lartë efikasiteti për ujin në krahasim me muraturën tradicionale.

read blog post

30.08.2022

HOW-TO: Pyetjet më të shpeshta në lidhje me Blue Board

Në rreshtat e mëposhtëm, ne u përgjigjemi pyetjeve më të shpeshta në lidhje me Blue Board.

read blog post

26.07.2022

HOW-TO: Pyetjet më të shpeshta në lidhje me Titan Board

Në rreshtat e mëposhtëm, ne u përgjigjemi pyetjeve më të shpeshta në lidhje me Titan Board.

read blog post

09.03.2022

Si të varni një llambadar të lehtë në tavanin e varur

Në këtë artikull ne ju ofrojmë disa hapa të thjeshtë që tregojnë se si të instaloni një llambadar të lehtë në një tavan të varur.

read blog post

01.03.2022

HOW-TO: Rregullat themelore teknike që duhen ndjekur kur punoni me përzierje gipsi gjatë dimrit

Në fillim të muajit Mars ne i përgjigjemi dy prej pyetjeve më të shpeshta në lidhje me punën me përzierjet e thata të gipsit gjatë muajve të dimrit...