link to homepage logo

Rreth nesh

Ndërtim i thatë - mundësi të pakufizuara të projektimit

about-us-cover

Produkte dhe sistemet për ndërtimet e thata

Technogips Pro eshte nje prodhue lider i pllakave te gipsit, perzierjeve te gipsit dhe sistemeve te ndertimeve te thata.

Technogips Pro ofron zgjidhje të sistemit për muret ndarëse, veshjen para mureve, muret e boshtit, tavanet e varura, muret e fasadave dhe veshjen e fasadave. Të gjithë komponentët e zgjidhjeve të sistemit Technogips Pro janë zhvilluar dhe testuar për të përmbushur standardet dhe kërkesat moderne në ndërtim, duke përfshirë kërkesat për projektimin dhe ndërtimin e ndërtesave "të gjelbërta" sipas sistemeve ndërkombëtare të certifikimit LEED, BREEAM dhe DGNB.

Misioni

isioni ynë është të ofrojmë zgjidhje inovative ndërtimi për një mjedis jetese të sigurt, të shëndetshëm dhe të rehatshëm.

our-mission-1

Produkte inovative

our-mission-2

Mjedis jetese i shendetshem dhe i sigurt

our-mission-3

Rehati

our-mission-4

Qëndrueshmëria / produkte dhe sisteme mjedisore.

Vizioni

Vizioni ynë është të jemi një kompani lider evropiane, kjo është zgjedhja e parë për klientët dhe një vend i preferuar për të punuar.

Procesi ekologjik i prodhimit

Aplikimi ekologjik

Qasja mjedisore

Produkte ekologjike

Shërbimet tona

our-services-1

Partner i besueshem

Ne ofrojmë një shumëllojshmëri produktesh dhe sistemesh me cilësi të lartë për projektimin e ndërtesave industriale, publike dhe private. Ne plotësojmë kërkesat e larta të investitorëve, projektuesve dhe arkitektëve.

our-services-1

Ekspertiza teknike

Ekipi ynë do të ndihmojë me çdo kërkesë tuajën dhe do të përgatisë një ofertë individuale për nevojat e projektit tuaj. Ne jemi gjithmonë në dispozicion sipas kërkesës, nevojës për një ofertë teknike, duke ofruar këshilla për zgjedhjen e sistemit të duhur për nevojat e klientit.

our-services-1

Zhvillim i produktit

Ne nuk ndalojmë së zbatuari teknologji inovative për prodhimin e produkteve dhe sistemeve të ndërtimit të thatë, për t'u ofruar klientëve tanë zgjidhjet më inovative, të shëndetshme, të sigurta dhe komode që plotësojnë standardet dhe kërkesat e larta të ndërtimit modern.

our-services-1

Trajnimi

Ne u ofrojmë klientëve, punonjësve, kompanive të montimit një sërë kursesh dhe trajnimesh për t'i ndihmuar ata të përfitojnë sa më shumë nga produktet dhe sistemet tona të drywall.

Faktet kryesore

0 Shtetet
0+ Partnerët
0% Produkte të ricikluara

Rreth kompanive të BS Group

BS Group është një grup familjar kompanish, i themeluar në vitin 1994. Në ditët e sotme, kompanitë e grupit operojnë në 4 fusha biznesi: 

  • Prodhimi i materialeve të ndërtimit;
  • Ndërtimi, inxhinieria dhe menaxhimi i projekteve;
  • Menaxhimi i pasurive të paluajtshme;
  • Zhvillimi i hoteleve dhe fshatrave për pushime.

Sot, aktivitetet e Grupit të Kompanive BS janë të përfaqësuara në 25 vende evropiane.