link to homepage logo

Каrriera

Mundësi të pakufizuara për zhvillim

about-us-cover

Technogips Pro eshte themeluar ne vitin 2008 dhe eshte nje prej fabrikave te prodhimit te gipsit me rritje me te shpejte ne Europe me me shume se 10 vite eksperience ne treg dhe nje rrjet shperndarje ne 24 shtete te Europes. Si pjese e grupit te BS Group of Companoes, ne kemi ngritur nje tradite ne treg dhe nje vizion strategjik per te ardhmen.


Te Technogips Pro, ne vleresojme kontributin individual te secilit punonjes dhe jemi vazhdimisht ne mbeshtetje te rritjes se mbeshtetjes sone ne menaxhimin dhe zhvillimin e tyre. Ne besojme se njerezit jane aseti me i kushtueshem i kompanise sone. Profesionalizmi, cilesia, pergjegjshmeria, deshira per tu zhvilluar dhe puna ne grup jane vlerat qe na bashkojne.


Nese jeni i motivuar te beheni pjese e ekipit tone dhe te zhvilloheni me ne, shihni me shume rreth mundesive qe ne ofrojme.

open position detail page

01.02.2024

Специалист обработване на клиентски поръчки с Английски език

Shiko me shume
open position detail page

01.02.2024

Спедитор с английски език

Shiko me shume
open position detail page

29.02.2024

Счетоводител „Личен състав и ТРЗ“

Shiko me shume
open position detail page

14.08.2023

Инженер продукти и системи

Месторабота: София

Shiko me shume
open position detail page

14.08.2023

Процесен и проектен инженер

Месторабота: с. Ковачево (обл. Стара Загора, общ. Раднево)

Shiko me shume
open position detail page

11.01.2023

Демонстратор/Инструктор – продукти и системи за сухо строителство Южна България

Месторабота: Южна България

Shiko me shume
open position detail page

11.01.2023

Демонстратор/Инструктор – продукти и системи за сухо строителство Северна България

Месторабота: Северна България

Shiko me shume
open position detail page

19.06.2022

Техник, Механик

Месторабота: с. Ковачево, обл. Стара Загора

Shiko me shume
open position detail page

01.02.2024

Електротехник

Месторабота: с. Ковачево, обл. Стара Загора

Shiko me shume