link to homepage logo

Кариери

Неограничени можности за развој

about-us-cover

Technigips Pro е созададена во 2008 година и е еден он најбрзо растечките производители на гипс и гипсени производи во Европа со повеќе од 10 години искуство на пазарот и воспоставена дистрибутивна мрежа во 24 држави во Европа. Како дел од BS Group компании имаме воспоставени традиции на пазарот и стратегиска визија за иднината.


Во Technogips Pro ние го цениме индивидуалниот придонес на секој вработен и непрекинато се стремиме кон усовршување на нашиот пристап кон менаџирањето и развојот на луѓето. Веруваме дека луѓето се највредниот дел од компанијата. Професионализмот, квалитетот, одговорноста, стремежот за развој и тимската работа се вредностите кои не обединуваат нас.


Доколку сте мотивирани да станете дел од нашиот тим и да се развивате заедно со нас, погледнети ги возможностите кои ви ги нудиме.

open position detail page

24.04.2023

Специалист снабдяване

Месторабота: София

Видете ја објавата
open position detail page

24.04.2023

Специалист обслужване на клиенти с Гръцки език

Месторабота: София

Видете ја објавата
open position detail page

28.03.2023

Оператор на производствена линия

Месторабота: с. Ковачево (обл. Стара Загора, общ. Раднево)

Видете ја објавата
open position detail page

14.03.2023

Специалист планиране и отчетност на производството (по заместване)

Месторабота: с. Ковачево (обл. Стара Загора, общ. Раднево)

Видете ја објавата
open position detail page

10.03.2023

Специалист транспорт

Месторабота: гр. София

Видете ја објавата
open position detail page

11.01.2023

Демонстратор/Инструктор – продукти и системи за сухо строителство Южна България

Месторабота: Южна България

Видете ја објавата
open position detail page

11.01.2023

Демонстратор/Инструктор – продукти и системи за сухо строителство Северна България

Месторабота: Северна България

Видете ја објавата
open position detail page

19.06.2022

Техник, Механик

Месторабота: с. Ковачево, обл. Стара Загора

Видете ја објавата
open position detail page

30.11.2022

Мотокарист

Месторабота: с. Ковачево, обл. Стара Загора

Видете ја објавата
open position detail page

11.11.2022

Електротехник

Месторабота: с. Ковачево, обл. Стара Загора

Видете ја објавата