link to homepage logo

Titan Board

Една плоча. Безброј можности.

Дознајте повеќе

Плочи

Внатрешна и надворешна плоча.

Дознајте повеќе

Системски решенија

Преграден ѕид, Ѕид со инсталации, Ѕидни облоги, Спуштени плафони, Фасадни решенија

Дознајте повеќе

Шрафови

Целосна палета на завртки за сува градба

Дознајте повеќе

FUGA & FINISH Light

Готова за употреба универзална смеса, соодветна за фугирање на гипс-картонски плочи или за целосно глетување.

Дознајте повеќе

SPRINT PLUS

Лесен машински малтер на база на гипс за еднослојно нанесување кај внатрешни ѕидови и плафони во простории со релативна влажност.

Дознајте повеќе

Заштита од корозија

Профили, завртки и аксесоари за дополнителна сигурност и долготрајност дури и при агресивна средина.

Дознајте повеќе

Грижа за животната средина

Еколошки производи и системи за здрава, безбедна и комфорна средина за живеење. Произведени со грижа за природата.

Дознајте повеќе

Блог

Корисни совети, вести и статии.

Дознајте повеќе
technogips-logo

Социјални мрежи

open image in instagram

Why Titan Board is the perfect solution for your upcoming...

open image in instagram

Technogips Pro supports...

open image in instagram

Why Titan Board is the...

Видете повеќе
open image in instagram

Why Titan Board is the...

open image in instagram

Why Titan Board is the...

open image in instagram

Why Titan Board is the perfect solution for your upcoming...

open image in instagram

Happy International Women’s Day! 👷‍♀️...

open image in instagram

Market trends and high-tech...

open image in instagram

Building a healthy and safe...

Техничка консултација

Најдете го најсоодветното решение за Вас

Дознајте повеќе