link to homepage logo

За нас

Сува градба - неограничени можности за дизајн

about-us-cover

Проузводи и системи за сува градба

Technogips Pro е водечки производител на гипс-картонски плочи, суви смеси и системи за сува градба.

Technogips Pro нуди решенија за преградни ѕидови, ѕидни опшивки, ѕидови со инсталации, спуштени плафони, фасадни ѕидови и фасадни опшивки. Сите компоненти од Technogips Pro системските решенија се развиени и тестирани да одговараат на модерните стандарди и барања во градежништвото, вклучувајќи ги и барањата за проектирање и изведба на "зелени" објекти според меѓународните сертифицирани системи LEED, BREEAM и DGNB.

Мисија

Нашата мисија е да се обезбедат иновативни градежни системи за сигурна, здрава и комфорна животна средина.

our-mission-1

Иновативни производи

our-mission-2

Здрава и сигурна животна средина

our-mission-3

Комфор

our-mission-4

Одржливост / еколошки производи и системи

Визија

Нашата визија е да бидеме водечка европска компанија, која е прв избор на нашите купувачи и преферирано место за работа.

Еколошки производствен процес

Еколошка примена

Еколошки пристап

Еколошки производи.

Наши услуги

our-services-1

Партнери од доверба

Ние нудиме најразлични висококвалитетни производи и системи за проектирање на индустриски, јавни и приватни објекти. Одговараме на највисоките барања на инвеститорите, проектантите и архитектите.

our-services-1

Техничка експертиза

Нашиот тим ќе ви помогне за секое ваше барање и ќе ви изработи индивидуална понуда за барањата на вашиот прокет. Ние сме секогаш достапни за барањата, потребите за техничка понуда, обезбедување на совет при изборот на соодветното системско решение за потребите на нашите клиенти.

our-services-1

Развој на производите

Ние не престануваме во имплементирањето на иновативни технологии во нашето производсто на производи и системски решенија за сува градба, со цел да обезбедиме на нашите клиенти најиновативни, здрави, безбедни и комфорни решенија кои ги задоволуваат највисоките стандарди и барања на модерното градежништво.

our-services-1

Обука

Предлагаме на клиентите, вработените, монтажните екипи голем број на курсеви и тренинзи, за да им помогнеме да го извлечат најдоброро од нашите производи и системи за сува градба.

Клучни факти

0 земји
0+ партнери
0% рециклирачки производи

За BS Group of Companies

BS Group of Companies е фамилијарна група на компании, основана во 1994 година. Денес компанитте во групата делуваат во 4 бизнис области:

  • Производство на градежни материјали;
  • Градежништво, инженеринг и проектен менаџмент;
  • Менаџирање со недвижности;
  • Развој на хотели и викенд населби за одмор.


Денес, активностите во BS Group of Companies се присутни во 25 европски земји.