link to homepage logo

Контакт

Вашите регионални продажни преставници

Не се двоумете да го контактирате продажниот претставник за вашиот регион за било кои технички или продажни прашања.

Pance Kosturanov

Pance Kosturanov

Продажен и технички менаџер - Северна Македонија

+389 75 27 12 32

Контактирајте го нашиот технички тим

Доколку имате прашања или барања за нашите производи и системи, нашиот технички тим е тука да ви одговори и да ви предложи соодветно решение.


За најбрза врска со нас, ве молиме пополнете ја Контакт Формата подолу.

Контакт адреса

Централна канцеларија

Ул. “Доспат” бр.2, Софија, Бугарија, 1606

sales@technogipspro.com

Technogips Pro Фабрика

6265 с. Ковачево, општина Раднево, обл. Стара Загора

Контакт форма

Прикачување на документ

Вашиот формулар е успешно испратен