link to homepage logo

Коntakti

Përfaqësuesit teknik dhe të shitjeve per rajonin tuaj

Mos hezitoni të kontaktoni përfaqësuesin e shitjeve përgjegjës për rajonin tuaj për çdo çështje teknike dhe shitjesh.

Gjergji Cerra

Gjergji Cerra

Menaxher Teknik dhe Shitje - Shqipëri dhe Kosovë

+355 68 203 09 15

Kontaktoni ekipin tonë teknik

Nëse keni pyetje dhe problematika në lidhje me produktet dhe sistemet tona, ekipi ynë teknik është këtu për t'ju përgjigjur dhe rekomanduar një zgjidhje të përshtatshme.


Ju lutem na kontaktoni ne duke Plotesuar formularin me poshte.

Adresa e kontaktit

Zyra qendrore

49B Bulgaria Blvd., 1404 Sofia, Bulgaria

sales@technogipspro.com

Fabrika e Technogips Pro

6265 fshati Kovachevo , bashkia Radnevo,rrethi i Stara Zagora , Bulgari 

Mënyra e kontaktit

Bashkangjit dokumentin

Kërkesa juaj u dërgua me sukses!