link to homepage logo

Blog

Keshilla te dobishme dhe teknika te provuara nga bota e ndertimeve te thata. Videot e "Bejeni Vet" te shoqeruar me artikuj blogu te detajuara per riparime te lehta ne shtepi.

read blog post

15.12.2021

Si të mbani dhe ruani profilet, materialet dhe aksesorët në mënyrë të sigurt?

Zbuloni se si të ruani profilet, materialet dhe aksesorët në mënyrë të sigurtë në kantierin e ndërtimit.

read blog post

08.12.2021

Si të ngrini dhe ruani në mënyrë të sigurt pllakat e gipsit?

Zbuloni se cila është mënyra më e rehatshme për të ngritur pllaka gipsi dhe si t'i ruani ato në mënyrë të sigurt në kantierin e ndërtimit.

read blog post

24.11.2021

Veshja e një tavani të varur C2-4

Zbuloni se si të instaloni një veshje të katërfisht të tavanit të varur Technogips Pro C2-4 me një nivel përfundimi Q2.

read blog post

24.11.2021

Veshja e një tavani të varur C2-3

Zbuloni se si të instaloni një veshje të trefishtë të tavanit të varur Technogips Pro C2-3 me një nivel përfundimi Q2.

read blog post

17.11.2021

Veshja e një tavani të varur C2-2

Në këtë artikull të shkurtër, ne ju demonstrojmë se si të instaloni shpejt dhe me lehtësi një veshje tavani të varur Technogips Pro C2-2 me një...

read blog post

10.11.2021

Tavan i varur C2-1 me varësen Premium Nonius

Këtu mund të gjeni më shumë informacion se si mund të instaloni një tavan të varur në dy nivele me varësen Premium Nonius.