link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut

Titan Board Tip DFH1IR

Siguri, komoditet dhe qëndrueshmëri. Gjithmonë.

Pllaka Titan lloji DFH1IR eshte prodhuar ne nje leter te teknologjis se larte dhe bertham gipsi me densitet te larte, i perforcuar me fibra xhami dhe adetive hidrofobik per mbrojtje nga zjarri premium, rezistence ndaj lageshtires, izolim akustik dhe impakte mekanike.

Aplikimi

  • Pllaka Premium e gjeneratës së re, e përshtatshme për përdorim në sistemet e ndërtimeve të thata në ambjente të brëndshme me cilësi premium si muret ndarës, muret Shaft, veshjet e mureve dhe tavane të varur ne ambjent me kërkesa të larta për mbrojtje nga zjarri, izolim akustik, rezistente ndaj lagështirës dhe nivel të lartë fortësie ndaj impakteve mekanike. Pllaka është ideale për hotele, shkolla, spitale dhe projekte të medha komercial. 
  • Ideale per aplikime ne ambjente te brendshmr me lageshtire te larte deri ne 90% per periudha te shkurtra kohore dhe ventilim te sigurt.

Avantazhet

  • Bërthamë gipsi me densitet të lartë për qëndrueshmëri dhe izolim më të mire akustik - tipi D
  • Enhanced sound insulation performance
  • Rezistencë e përmirësuar për temperaturat e larta - tipi F
  • Klasa më e lartë e rezistencës ndaj lagështirës - tipi H1
  • Ndikimi dhe rezistenca ndaj gërvishtjeve - tipi I
  • Forcë dhe qëndrueshmëri e jashtëzakonshme - tipi  R
  • Sigurojnë mjedis të shëndetshëm që kontrollon lagështirën

Të dhëna teknike

Në përputhje me EN 520:2004+А1:2009 Tipi A, D, F, H1, I, R
Trashësia 12.5 | 15 | 18 mm
Pesha e pllakës >12 | >14 | 16 kg/m²
Gjerësia 600 | 1200 | 1250 mm
Gjatesia 2000 - 3000
Buza e pllakës TE | SE
Reagimi ndaj zjarrit А2-s1,d0
Përçueshmëria termike, ʎ 0.25 W/(m.K)

Paketimi

Trashësia e pllakës 12.5 | 15 | 18 mm
Pllaka / Palet 40| 30 | 30

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

download document

Environmental Product Declaration

download document

Broshurë e produktit

Produktet e lidhura

view product
FUGA Stuko për t me baz gipsi

FUGA Stuko për t me baz gipsi

view product
Titan vidë TN 3.9 mm

Titan vidë TN 3.9 mm

view product
Profil Premium CW

Profil Premium CW

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro W1-2

Technogips Pro W1-2

view product
Technogips Pro S1-2

Technogips Pro S1-2

view product
Technogips Pro C1-1

Technogips Pro C1-1

Artikujt e lidhur

read blog post

09.06.2021

Si te prisni nje Pllake Titan?

Ne kwtw video ne ju tregojmw si tw prisni shpejt, lehtw dhe saktw njw pllakw Titan. Vegla qw ju duhen: Thikw pune Metwr shirit...

read blog post

16.06.2021

Si të montojmë siç duhet bordin Titan?

Në këtë video ne ju demonstrojmë se si të montojmë shpejt dhe lehtësisht Titan Board.   Mjetet dhe...

read blog post

09.06.2021

Si te prisni nje Pllake Titan?

Ne kwtw video ne ju tregojmw si tw prisni shpejt, lehtw dhe saktw njw pllakw Titan. Vegla qw ju duhen: Thikw pune Metwr shirit...

read blog post

16.06.2021

Si të montojmë siç duhet bordin Titan?

Në këtë video ne ju demonstrojmë se si të montojmë shpejt dhe lehtësisht Titan Board.   Mjetet dhe...