link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut

FUGA & FINISH Light produkt i gatshem per perdorim

Aplikim i shprejt dhe i lehtë. Çdo herë.

FUGA & FINISH Light është e lehtë, e gatshme për përdorim për të gjitha hapat e mbushjes së bashkimeve të pllakave dhe patinim total të llojeve të ndrzshme të siperfaqeve.

Aplikimi

  • Per mbushjen dhe patinimin e fugave te bashkimit midis pllakave te gipsit Niveli Q1-Q2
  • E pershtatshme per patinim mbi pllaka gipsi dhe suva Levels Q3-Q4
  • Përdorim në ambiente me lagështi normale

Avantazhet

  • E parapergatitur dhe e gatshme per perdorim sapo te hiqet nga amballazhimi.
  • Formul me peshe te lehte per nje perdorim te lehte dhe nje mbulim te madh
  • Përbërës i lehtë i gatshëm për përdorim, i përshtatshëm për shumë përdorime
  • E pershtatshme per aplikim manual ose me makineri (bazooka ose airless)
  • Mundesi hollimi me uje

Të dhëna teknike

Klasifikimi, ne perputhje me EN 13963:2015 Tipi 3B
Konsumimi per fugat ~ 0.35 kg/m²
Mbulimi per fuga ~ 66 m²/ 20 kg
Konsumimi per patinim ~ 0.50 kg/m²
Mbulimi per patinim ~ 40 m²/ 20 kg
Koha e tharjes 6 ÷ 24 h
Trashesia e aplikimit 0÷5 mm
Temperatura e aplikimit 8° - 35 ° C
Reagimi ndaj zjarrit A2-s1, d0
Data e skadimit 12 muaj

Paketimi

Kovë plastike 20 kg
Paletes 33 plastike
Pesha e paletes 660 kg

 

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

download document

Fletë të dhënave të sigurisë

Produktet e lidhura

view product
Pllakë standarte gipsi Tip A

Pllakë standarte gipsi Tip A

view product
Shirit letre për bashkimet

Shirit letre për bashkimet

view product
Këndore alumini premium

Këndore alumini premium

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro L0-1

Technogips Pro L0-1

view product
Technogips Pro C1-1

Technogips Pro C1-1

view product
Technogips Pro W1-1

Technogips Pro W1-1

Artikujt e lidhur

read blog post

23.12.2020

Si dhe per cfare ta perdorim FUGA & FINISH Light?

FUGA & FINISH Light eshte nje product I gatshem per perdorim universal. Formula me peshe te lehte e ketij produkti e bene...

read blog post

16.09.2020

Stukimi I bashkimeve midis pllakave te gipsit me Banjo, niveli I cilesise se siperfaqes Q1

Ne kete video ne po ju tregojme nje aplikim te lehte dhe te shpejte per bashkimin e dy pllakave duke perdorur Banjo. Ne mbeshtetje te...

read blog post

23.12.2020

Si dhe per cfare ta perdorim FUGA & FINISH Light?

FUGA & FINISH Light eshte nje product I gatshem per perdorim universal. Formula me peshe te lehte e ketij produkti e bene...

read blog post

16.09.2020

Stukimi I bashkimeve midis pllakave te gipsit me Banjo, niveli I cilesise se siperfaqes Q1

Ne kete video ne po ju tregojme nje aplikim te lehte dhe te shpejte per bashkimin e dy pllakave duke perdorur Banjo. Ne mbeshtetje te...