link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut

SPRINT Plussuva me peshe te lehte per perdorim me makineri dhe me dore

Lemueshmeria. Kosto te uleta. Çdo herë.

SPRINT PLUS është një llaç me bazë gipsi për suvatim me makineri për aplikime me një shtresë mbi mure të brendshme në ndërtesa me lagështi normale. Formula më e lehtë me perlit siguron shtrim të shpejtë dhe konsum ekonomik. Prodhuar për përgatitjen e sipërfaqeve që janë gati për lyerje, letër murale, apo dekorim dhe patinim final me stuko. I për-shtatshëm për çdo lloj makinerie për llaç fin. Produkti mund të përdoret për shtrim manual.

Aplikimi

  • I përshtatshëm për aplikim me makineri ose manualisht
  • E përsosur për veshjen e tullave të kuqe, blloqeve të çimentos dhe rërës së gëlqeres, betonit të ashpër.

Avantazhet

  • Nëse përdoret një gominë fshirëse uji, arrihet
  • Më ekonomik dhe i lehtë për t’u punuar
  • Lëmueshmëri e lartë
  • Deri në 30% më i lehtë se llaçrat me bazë çimentoje
  • I përshtatshëm për përdorim me makineri dhe manual
  • Përbërje e lartë gipsi për elasticitet maksimal të gipsit pa të çara
  • Mjedis i shëndetshëm që kontrollon lagështirën

Të dhëna teknike

Klasifikimi, ne perputhje meth EN 13279-2:2014 Tip B4/50/2
Koha për punë ~ 120 min
Konsumi ~ 8.5 kg/m²/10 mm
Mbulimi ~ 3.5 m²/ 30 kg
Raporti I përzierjes ~ 18 l ujë: 30 kg
Temperatura e aplikimit 5° - 30 ° C
Forca e lidhjes 0.15 Mpa
Reagimi ndaj zjarrit A1
Data e skadimit 6 muaj

Paketimi

Thasë letre 30 kg
Paletës 40 thasë
Pesha e paletës 1200 kg

 

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

Produktet e lidhura

view product
Këndore hekuri per llacëra

Këndore hekuri per llacëra