link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut

Pllakë gipsi rezistente ndaj zjarrit dhe lagështirës Tip DFH2

Rezistencë ndaj zjarrit. Fuqi perfekte. Çdo herë.

Pllaka e gipsit rezistente ndaj zjarrit dhe lagështirës Tipi DFH2 përbëhet nga bërthama gipsi me densitet të lartë e përforcuar me fibraxhami dhe additive kundër përshkueshmërisë nga uji (hidrofobik) , e veshur me letër për mbrojtje të përmirësuar ndaj zjarrit dhe lagështirës.

Aplikimi

  • E përshtatshme për përdorim në sistemet e ndërtimeve të thata për ambjentet e brëndshme si muret ndarës, muret Shaft dhe tavanet e varura në zona me lagështi të lartë për periudhë të shkurtër kohe dhe ambjente me kërkesë për mbrojtje nga zjarri shtesë , siç janë kuzhinat publike, laboratorët, dhomat e zhveshjes, etj.
  • Ideale, per aplikime ne ambjente te brendshme me lageshti te shtuar deri ne 70 % per periudha te shkurtra kohore

Avantazhet

  • Bërthamë gipsi me densitet të lartë për qëndrueshmëri dhe izolim më të mire akustik Tipi D
  • Rezistencë e përmirësuar për temperaturat e larta Tipi F
  • Rezistencë e përmirësuar ndaj lagështirës Tipi H2
  • Të lehta në peshë dhe priten dhe montohen me lehtësi
  • Sigurojnë mjedis të shëndetshëm që kontrollon lagështirën

Të dhëna teknike

Në përputhje me EN 520:2004+А1:2009  Tipi A, D, F, H2
Trashësia 12.5 | 15 | 18 mm
Pesha e pllakës >10 | >12.5 | 14 kg/m²
Gjerësia 600 | 1200 | 1250 mm
Gjatesia 2000 - 3000
Buza e pllakës TE | SE
Reagimi ndaj zjarrit А2-s1,d0
Përçueshmëria termike, ʎ 0.25 W/(m.K)

Paketimi

Përçueshmëria termike 12.5 | 15 | 18 mm
Pllaka / Palet 60 | 50 | 40 

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

download document

Environmental Product Declaration

Produktet e lidhura

view product
FUGA Hydro Stuko me bazë gipsi rezistente ndaj lagështires

FUGA Hydro Stuko me bazë gipsi rezistente ndaj lagështires

view product
Shirit bashkimi me fibra qelq

Shirit bashkimi me fibra qelq

view product
Vidë për muret e thata TN 3.5  mm

Vidë për muret e thata TN 3.5 mm

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro C1-1

Technogips Pro C1-1

view product
Technogips Pro L1-2

Technogips Pro L1-2

view product
Technogips Pro W1-1

Technogips Pro W1-1

Artikujt e lidhur

read blog post

24.02.2021

Si te ndertojme nje kamare ne mure?

Ne kete video do ju tregojme sit e ndertoni shpejte dhe lehte nje kamare ne mure   Veglat dhe produktet qe ju duhen:...

read blog post

03.03.2021

Si të varni një ngrohës uji në muret e gipsit?

Në këtë video ne ju demostrojmë se sit ë ndërtojmë me shpejtësi dhe lehtësi një strukturë...

read blog post

24.02.2021

Si te ndertojme nje kamare ne mure?

Ne kete video do ju tregojme sit e ndertoni shpejte dhe lehte nje kamare ne mure   Veglat dhe produktet qe ju duhen:...

read blog post

03.03.2021

Si të varni një ngrohës uji në muret e gipsit?

Në këtë video ne ju demostrojmë se sit ë ndërtojmë me shpejtësi dhe lehtësi një strukturë...