link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut

Pllakë gipsi rezistente kundër lagështirës Tip H2

Rezistencë ndaj lagështirës. Zgjidhje të testuara. Fuqi perfekte. Çdo herë.

Pllaka e gipsit rezistente ndaj lagështir Tip H2 përbëhet nga letra special dhe bërthama gipsi me adetivë të papërshkueshëm nga uji (hidrofobik) për mbrojtje nga lagështia.

Aplikimi

  • E përshtatshme për përdorim në sistemet e ndërtimeve të thata për ambjentet e brëndshme si muret ndarës, muret Shaft dhe tavanet e varura në zona me lagështi të lartë për periudhë të shkurtër kohe, siç janë kuzhinat, tualetet, dhomat e larjes, etj.
  • Ideale, per aplikime ne ambjente te brendshme me lageshti te shtuar deri ne 70 % per periudha te shkurtra kohore

Avantazhet

  • Rezistencë e përmirësuar ndaj lagështirës Tipi H2
  • Kanë të gjitha avantazhet dhe cilësitë e pllakave standarde të gipsit
  • Të lehta në peshë dhe priten dhe montohen me lehtësi
  • Sigurojnë mjedis të shëndetshëm që kontrollon lagështirën
  • Krijojnë një bazë të fortë, të qëndrueshme dhe jetëgjatë, gati për veshje me qeramikë në zona me lagështi të lartë

Të dhëna teknike

Në përputhje me EN 520:2004+А1:2009 Tipi А, H2
Trashësia 9.5 | 12.5 | 15 | 18 mm
Pesha e pllakës >7.2 | >8.6 | >11 | 13 kg/m²
Gjerësia 600 | 1200 | 1250 mm
Gjatesia 2000 - 3000
Buza e pllakës TE | SE
Reagimi ndaj zjarrit А2-s1,d0
Përçueshmëria termike, ʎ 0.25 W/(m.K)

Paketimi

Trashësia e pllakës 9.5 | 12.5 | 15 | 18 mm
Pllaka / Palet 70 | 60| 50 | 40 

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

download document

Environmental Product Declaration

Produktet e lidhura

view product
FUGA Hydro Stuko me bazë gipsi rezistente ndaj lagështires

FUGA Hydro Stuko me bazë gipsi rezistente ndaj lagështires

view product
Shirit bashkimi me fibra qelq

Shirit bashkimi me fibra qelq

view product
Profil Premium CD

Profil Premium CD

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro W1-2

Technogips Pro W1-2

view product
Technogips Pro C1-1

Technogips Pro C1-1

view product
Technogips Pro L1-2

Technogips Pro L1-2

Artikujt e lidhur

read blog post

10.02.2021

Mbushes bashkimesh me FUGA Hydro per Pllaka gipsi Lloji H2

Ne kete video do ju tregojme si te mbushni shpejte dhe lehte bashkimet e pllakave rezistente ndaj lageshtires lloji H2 me FUGA Hydro. Veglat...

read blog post

24.02.2021

Si te ndertojme nje kamare ne mure?

Ne kete video do ju tregojme sit e ndertoni shpejte dhe lehte nje kamare ne mure   Veglat dhe produktet qe ju duhen:...

read blog post

10.02.2021

Mbushes bashkimesh me FUGA Hydro per Pllaka gipsi Lloji H2

Ne kete video do ju tregojme si te mbushni shpejte dhe lehte bashkimet e pllakave rezistente ndaj lageshtires lloji H2 me FUGA Hydro. Veglat...

read blog post

24.02.2021

Si te ndertojme nje kamare ne mure?

Ne kete video do ju tregojme sit e ndertoni shpejte dhe lehte nje kamare ne mure   Veglat dhe produktet qe ju duhen:...