link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut

Acoustic Adjusting Bracket 125

Excellent sound resistance. Every time.

Acoustic Adjusting Bracket is ideal for direct suspension of Premium Profiles CD 60 to solid walls and ceilings. Thanks to the integrated rubber damper at its base, the Acoustic Adjusting Bracket improves effectively sound proofing of premises by stopping the spread of impact noise and vibrations from the floor and ceiling.

Aplikimi

  • For suspending a structure made of Premium Profiles CD 60 to different types of main construction (concrete, wooden grid, etc.) in areas with increased requirement for sound insulation.

Avantazhet

  • Integrated rubber damper at the base for effective sound proofing of the premises.
  • Innovative, centrally positioned rib design, for increased stability and recommended load carrying capacity (min 0.40 kN | 40 kg).
  • Uniform metal thickness of 0.8 mm, for added strength.
  • Easy levelling due to the shoulder positioned service holes.
  • Minimized loss of useful space in the room.

Të dhëna teknike

Në përputhje me EN 13964:2014   
Trashësia e metalit  0.8 mm
Madhësitë e disponueshme  125 mm
Reagimi ndaj zjarrit  A1
Klasa e rezistencës ndaj korrozionit  B
Pesha mbajtëse e rekomanduar F  0.40 kN
Pesha mbajtëse maksimale admF  0.50 kN

 

Packaging

Acoustic Adjusting Bracket 125 100 copë/kuti
Paketuar ne kuti Technogips Pro me ngjyrë jeshile të veçantë.

Dokumente

download document

Deklarata e performancës

download document

Fleta e të dhënaveteknike

Produktet e lidhura

view product
Profil Premium Z140 CD

Profil Premium Z140 CD

view product
Vidë për muret e thata TEX LN 4.2 mm

Vidë për muret e thata TEX LN 4.2 mm

view product
Sound Comfort Extra Tip DFIR

Sound Comfort Extra Tip DFIR

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro L1-1

Technogips Pro L1-1

view product
Technogips Pro L1-2

Technogips Pro L1-2

view product
Technogips Pro C1-1

Technogips Pro C1-1

Artikujt e lidhur

read blog post

06.10.2021

Veshja e tavanit të varur C1-1

Në këtë video ne tregojmë se si të montoni një shtresë me një shtresë në një tavan...

read blog post

17.11.2021

Veshja e një tavani të varur C2-2

Në këtë artikull të shkurtër, ne ju demonstrojmë se si të instaloni shpejt dhe me lehtësi një veshje tavani të varur Technogips Pro C2-2 me një...

read blog post

06.10.2021

Veshja e tavanit të varur C1-1

Në këtë video ne tregojmë se si të montoni një shtresë me një shtresë në një tavan...

read blog post

17.11.2021

Veshja e një tavani të varur C2-2

Në këtë artikull të shkurtër, ne ju demonstrojmë se si të instaloni shpejt dhe me lehtësi një veshje tavani të varur Technogips Pro C2-2 me një...