link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut

UD Profil Super Premium C4

Fortësi Premium. Gjithmonë.

Profili perimetral, Klasa C4 me nivel të lartë të mbrojtjes ndaj korrozioni për ndërtimin e tavaneve të varur dhe veshjes së mureve.

Aplikimi

 • Për konstruksionin e mureve ndarës të lehtës
 • Për konstruksionin e veshjet e mureve

Shëmbuj të Mjediseve Agresive

 • Të jashtëm
  - Kondicione atmosferike urbane dhe industrial me nivele te moderuar ndotje të ajrit.
  - Zona industriale.
  - Zona bregdetare me nivel të moderuar teë kripës ne ajër.
 • Brendshëm
  - Zona prodhimi me nivel lagështie të lartë dhe nivel të moderuar ndotje ajri ,si. Zona përpunimi qumshti, birrari, lavanderi, objektet e prodhimit të ushqimit. 
  - Zona me prani kondesimi, me nivel të lartë ndotje ajri teë shkaktuara nga aktiviteti I fabrikave, e.g. objekte industriale, vende me pishina,dhoma zhveshje publike dhe dhoma dushi.

Të dhëna teknike

Në përputhje me EN 14195:2015 & DIN 18182-1:2015 U 27/28/27
Lloji UD 27
Trashësia e metalit 0.6 mm
Reagimi ndaj zjarrit А1
Kategoria e korrozionit C4
Forca e rendimentit, Rr 140 N/mm²

Paketimi

Lloji Pako/palet Profilet/palet
UD 27 Profile Super Premium C4 12 192

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

Produktet e lidhura

view product
Blue Board Тip GM DFH1IR

Blue Board Тip GM DFH1IR

view product
Blue Board Vidë TN Super Premium C5

Blue Board Vidë TN Super Premium C5

view product
CD Profil Super Premium C4

CD Profil Super Premium C4

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro C1-1

Technogips Pro C1-1

view product
Technogips Pro L1-2

Technogips Pro L1-2

view product
Technogips Pro C1-2

Technogips Pro C1-2

Artikujt e lidhur

read blog post

24.08.2021

Siguria dhe qëndrueshmëria e konstruksionit

Sigurimi I nivelit të lartë të mbrojtjes nga korrozioni garanton që konstruksioni metalik I sistemit të ndërtimit të thatë do të mbetet I paprekur...

read blog post

28.04.2021

Si te mbyllim nje kabine dushi me pllaken Blue Board Premium?

Ne kete video ne ju tregojme si ndertoni nje kabine dushi me pllaken Blue Board Premium. Veglat dhe produktet qe ju nevojiten: Blue...

read blog post

24.08.2021

Siguria dhe qëndrueshmëria e konstruksionit

Sigurimi I nivelit të lartë të mbrojtjes nga korrozioni garanton që konstruksioni metalik I sistemit të ndërtimit të thatë do të mbetet I paprekur...

read blog post

28.04.2021

Si te mbyllim nje kabine dushi me pllaken Blue Board Premium?

Ne kete video ne ju tregojme si ndertoni nje kabine dushi me pllaken Blue Board Premium. Veglat dhe produktet qe ju nevojiten: Blue...