link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut

FUGA Hydro Stuko me bazë gipsi rezistente ndaj lagështires

I besueshem ne kushte me lageshtire. Çdo herë.

FUGA HYDRO është një stuko mbushëse rezistente ndaj lagështirës për patinim manual dhe bashkimin e pllakave me një shirit bashkues në ndërtesa me lagështi.

Aplikimi

 • Pë mbushjen dhe patinimin e bashkimeve midis pllakave rezistente ndaj lagështirës
 • I përshtatshëm për patinim të plotë të lemuar
 • Përdorim në ambiente me lagështi normale

Avantazhet

 • Mbushës për gropa të vogla dhe sistemime.
 • Përdorim në ambiente me lagështi normale
 • Siguron bashkim të fortë dhe jetëgjatë mes pllakave
 • Nivel i lartë lëmueshmërie dh
 • Produkt ekonomik dhe lehtësisht i menaxhueshëme bashkime të plota
 • E përshtatshme për patinim të plotë
 • Tkurrje minimale gjatë magazinimit

Të dhëna teknike

Klasifikimi, ne perputhje me EN 13963:2015 Tipi 3B
Koha për punë ~ 60 min
Konsumi ~ 0.30 kg/m²
Mbulimi ~ 16 m²/ 5 kg 
Raporti I përzierjes ~ 2.8 l ujë: 5 kg 
Temperatura e aplikimit 5° - 30 ° C
Forca e lidhjes 0.3 MРa
Reagimi ndaj zjarrit A1
Data e skadimit 6 muaj

Пакување

Thasë letre 5 kg 
Paletës 120 thasë
Pesha e paletës 600 kg

 

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

download document

Environmental Product Declaration

Produktet e lidhura

view product
Blue Board Тip GMFH1IR

Blue Board Тip GMFH1IR

view product
Pllakë gipsi rezistente kundër lagështirës Tip H2

Pllakë gipsi rezistente kundër lagështirës Tip H2

view product
Pllakë gipsi rezistente ndaj zjarrit dhe lagështirës Tip DFH2

Pllakë gipsi rezistente ndaj zjarrit dhe lagështirës Tip DFH2

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro W2-2A

Technogips Pro W2-2A

view product
Technogips Pro W2-2B

Technogips Pro W2-2B

view product
Technogips Pro W2-2-1

Technogips Pro W2-2-1

Artikujt e lidhur

read blog post

03.02.2021

Mbushesi I bashkimeve Blue Board me FUGA Hydro

Ne kete video do ju tregojme si te mbushni shpejte dhe lehte bashkimet e pllakave Blue Board me FUGA Hydro. Veglat dhe produktet qe ju...

read blog post

08.03.2021

HOW TO: Ndajmë një zonë larje në kuzhinë,të zgjedhësh pllakën e duhur të gipsit për tu kombinuar me FUGA Hydro, të rregullojmë një dëmtim në kendin e jashtëm.

Sot do ju mundësojmë më shumë informacion për temat në vazhdim: sit ë ndajmë një zonë larje...

read blog post

03.02.2021

Mbushesi I bashkimeve Blue Board me FUGA Hydro

Ne kete video do ju tregojme si te mbushni shpejte dhe lehte bashkimet e pllakave Blue Board me FUGA Hydro. Veglat dhe produktet qe ju...

read blog post

08.03.2021

HOW TO: Ndajmë një zonë larje në kuzhinë,të zgjedhësh pllakën e duhur të gipsit për tu kombinuar me FUGA Hydro, të rregullojmë një dëmtim në kendin e jashtëm.

Sot do ju mundësojmë më shumë informacion për temat në vazhdim: sit ë ndajmë një zonë larje...