link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut

Blue Board Vidë TB Super Premium C5

Mbrojtje Premiu. Gjithmonë.

Vidat me rezistencë të lartë kundër korrosionit, projektuar për fiksimine Blue Board te profilet metalike me trashësi metalike deri në 2.0 mm.

Aplikimi

  • Për fiksimin e pllakave të gipsi në profilet metalike me trashësi metali deri në 2.0 mm. 

Shëmbuj të Mjediseve Agresive

  • Të jashtëm
    - Industrial Zona industriale, zona bregdetare dhe godina afër plazhit me nivel të lartë te kripes në ajër.
  • Brendshëm
    - Godina dhe zona me kondesim konstant, lagështi te madhe dhe nivel të lartë ndotje.

Të dhëna teknike

Në përputhje me EN 14566:2008 Lloji TB
Madhësitë e disponueshme 3.9 х 30 mm
Klasa e rezistencës ndaj korrozionit EN ISO 12944-2 C5
Reagimi ndaj zjarrit А1
Koha e shpimit < 2 sek

Paketimi

Blue Board Vidë TB 3.9 x 30 Super Premium C5 1000 copë/kuti
Paketuar ne kuti Technogips Pro me ngjyrë jeshile të veçantë.

Dokumente

download document

Deklarata e performances

Produktet e lidhura

view product
Blue Board Тip GM DFH1IR

Blue Board Тip GM DFH1IR

view product
CW Profil Super Premium C4

CW Profil Super Premium C4

view product
CW profil Super Premium C5

CW profil Super Premium C5

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro W1-2

Technogips Pro W1-2

view product
Technogips Pro W2-2A

Technogips Pro W2-2A

view product
Technogips Pro C1-2

Technogips Pro C1-2

Artikujt e lidhur

read blog post

04.08.2021

Cilat janë llojet e ndryshme të vidhave speciale të gipsit?

Në këtë video ne ju demonstrojmë llojet dhe madhësitë e ndryshme të vidhave speciale për ndërtimet e...

read blog post

24.08.2021

Siguria dhe qëndrueshmëria e konstruksionit

Sigurimi I nivelit të lartë të mbrojtjes nga korrozioni garanton që konstruksioni metalik I sistemit të ndërtimit të thatë do të mbetet I paprekur...

read blog post

04.08.2021

Cilat janë llojet e ndryshme të vidhave speciale të gipsit?

Në këtë video ne ju demonstrojmë llojet dhe madhësitë e ndryshme të vidhave speciale për ndërtimet e...

read blog post

24.08.2021

Siguria dhe qëndrueshmëria e konstruksionit

Sigurimi I nivelit të lartë të mbrojtjes nga korrozioni garanton që konstruksioni metalik I sistemit të ndërtimit të thatë do të mbetet I paprekur...