link to homepage logo
view product Mure ndarës

Mure ndarës

view product Veshje muri

Veshje muri

view product Mure boshti

Mure boshti

view product Tavane të varura

Tavane të varura

view product Zgjidhje fasade

Zgjidhje fasade

system-detail-cut
system-detail-cut

Technogips Pro L1-2

Zgjidhje të sistemeve të çertifikuara. Rezultate të garantuara.

Karakteristikat

Pesha vetjake deri në 22 kg/m²
Trashësia e murit 57.0 ÷ 357.0 mm
Lartësia e murit deri në 10.00 m

Mbrojtje optimale nga lagështia kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Lloji  Н2;
 • Pllakë Technogips Pro Lloji  DFH2;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Mbrojtje optimale nga zjarri kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Lloji DF;
 • Pllakë Technogips Pro Sound Comfort Extra DFIR;
 • Pllakë Technogips Pro Lloji DFH2;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GMFH1IR;

Nivel i lart i izolimit akustik kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Sound Comfort Extra DFIR;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Rezistencë të lartë ndaj goditjeve dhe fortësi e madhr kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Komponentët e sistemit

1 Pllakë Technogips Pro Lloji A / H2 / DF / DFH2 / Sound Comfort Extra DFIR / Titan Board / Blue Board
2 Premium Profile CD 60 / 0.6 mm
3 Premium Profile UD 27 / 0.6 mm
4 Shirit izolues akustik në Profilet perimetral
5 Shirit bashkimi të gjitha nyjet e shtresave të fundit + ato perimetrale
6 Stuko për fugat FUGA&FINISH Light /FUGA @ të gjitha shtresat 
7.1 Vidë për muret e thata TN 3.5 x 25 mm në 500 mm
7.2 Vidë për muret e thata TN 3.5 x 35/45 mm @ 250 mm 12.5/15 mm pllakës
8 Upa Nailoni në 500 mm
Upa tavani për mbrojtje nga zjarri në 500 mm
9 Kllapa rregulluese (kapaciteti pesh mbajtës 40 kg)
7.5 Vidë TEX me vetë-shpim TB 4.2 х 13 mm
10 Lesh guri, trashësia (opsional)
11 Lidhëse gjatësore për CD 0.5 mm
  Stuko patinimi SATEN / FUGA&FINISH Light

 

Prerje

Prerje

Detaje në CAD

download document

Det. H01 Joint, horizontal section

download document

Det. H02 Expansion gap, horizontal section

download document

Det. H03.1a Outer corner, horizontal section

download document

Det. H03.1b Outer corner with dry plaster, horizontal section

download document

Det. H03.2 Internal corner, horizontal section

download document

Det. V01 Upper connection to massive element, vertical section

download document

Det. V02 Joint, vertical section

download document

Det. V03 Lower connection to massive floor, vertical section

Dokumente

download document

Katalog Teknik

download document

Katalogu Mbrojtja nga Zjarri

Produktet e lidhura

view product
Profil Premium CD

Profil Premium CD

view product
Profil Premium UD

Profil Premium UD

view product
Kllapa rregulluese

Kllapa rregulluese

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro L0-1

Technogips Pro L0-1

view product
Technogips Pro L1-1

Technogips Pro L1-1

view product
Technogips Pro S1-2

Technogips Pro S1-2

Artikujt e lidhur

read blog post

06.04.2021

HOW TO: Këshilla për të punuar me profile Premium UA, ndërtoni një hapje dere, instaloni një ngrohës uji në një mur

Sot ne ofrojmë më shumë informacion mbi temat e mëposhtme: si dhe për çfarë të përdorim profilet...

read blog post

24.02.2021

Si te ndertojme nje kamare ne mure?

Ne kete video do ju tregojme sit e ndertoni shpejte dhe lehte nje kamare ne mure   Veglat dhe produktet qe ju duhen:...

read blog post

06.04.2021

HOW TO: Këshilla për të punuar me profile Premium UA, ndërtoni një hapje dere, instaloni një ngrohës uji në një mur

Sot ne ofrojmë më shumë informacion mbi temat e mëposhtme: si dhe për çfarë të përdorim profilet...

read blog post

24.02.2021

Si te ndertojme nje kamare ne mure?

Ne kete video do ju tregojme sit e ndertoni shpejte dhe lehte nje kamare ne mure   Veglat dhe produktet qe ju duhen:...