link to homepage logo
view product Mure ndarës

Mure ndarës

view product Veshje muri

Veshje muri

view product Mure boshti

Mure boshti

view product Tavane të varura

Tavane të varura

view product Zgjidhje fasade

Zgjidhje fasade

system-detail-cut
system-detail-cut

Technogips Pro C2-1

Zgjidhje të sistemeve të çertifikuara. Rezultate të garantuara.

Tavane të varur me konstruksion me dy nivele dhe veshje me një shtresë pllake gipsi.

Karakteristikat

Klasa e rezistencës ndaj zjarrit deri në 17 kg/m²
Lartësia e varëses Nonius ndërmjet 47.5 ÷ 925 mm
Lartësia e kllapave rregulluese ndërmjet 87.5 ÷ 312.5 mm

Mbrojtje optimale nga lagështia kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Lloji  Н2;
 • Pllakë Technogips Pro Lloji  DFH2;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Mbrojtje optimale nga zjarri kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Lloji DF;
 • Pllakë Technogips Pro Sound Comfort Extra DFIR;
 • Pllakë Technogips Pro Lloji DFH2;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Nivel i lart i izolimit akustik kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Sound Comfort Extra DFIR;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Rezistencë të lartë ndaj goditjeve dhe fortësi e madhr kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Komponentët e sistemit

1 Pllakë Technogips Pro Lloji A / H2 / DF / DFH2 / Sound Comfort Extra DFIR / Titan Board / Blue Board
2 Premium Profile CD 60 / 0.6 mm
3 Premium Profile UD 27 / 0.6 mm
4 Shirit izolues akustik në Profilet perimetral
5 Shirit bashkimi të gjitha nyjet e shtresave të fundit + ato perimetrale
6

Stuko për fugat FUGA&FINISH Light / FUGA për mbrojtje nga zjarri @ të gjitha shtresat  

7.1 Vidë për muret e thata TN 3.5 x 25 mm në 250 mm
8.1 Upa Nailoni për profilet perimetrale UD 27 profiles në 500 mm
8.2 Upa tavani për vareset në 500 mm
9

Varëse ''Moon''/''Anchor'' | Varëse shirit e gdhendur, ''Anchor'' (kapaciteti pesh mbajtës 25 kg)

Kllapa rregulluese | Lidhëse Nonius (kapaciteti pesh mbajtës 40 kg)

10 CD lidhës nivelesh
11 Vidë TEX me vetë-shpim LB 4.2 х 13 mm
12 Lidhëse gjatësore për CD 0.5 mm
  Lesh guri, trashësia (opsional)
  Stuko patinimi SATEN/ FUGA&FINISH Light

 

Prerje

Prerje

Dokumente

download document

Katalog Teknik

Produktet e lidhura

view product
Profil Premium CD

Profil Premium CD

view product
Profil Premium UD

Profil Premium UD

view product
Kapëse për lidhje kryq të CD

Kapëse për lidhje kryq të CD

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro C2-3

Technogips Pro C2-3

view product
Technogips Pro C2-4

Technogips Pro C2-4

view product
Technogips Pro C2-2

Technogips Pro C2-2

Artikujt e lidhur

read blog post

15.09.2021

Tavani i varur C1-1 me varëse Rotary

Në këtë video ne tregojmë se si të instaloni një tavan të varur në një nivel Technogips Pro C1-1 me...

read blog post

08.09.2021

Tavani i varur C1-1 me kllapa rregulluese

Në këtë video ne tregojmë se si të instaloni një tavan të varur me një nivel Technogips Pro C1-1 me...

read blog post

15.09.2021

Tavani i varur C1-1 me varëse Rotary

Në këtë video ne tregojmë se si të instaloni një tavan të varur në një nivel Technogips Pro C1-1 me...

read blog post

08.09.2021

Tavani i varur C1-1 me kllapa rregulluese

Në këtë video ne tregojmë se si të instaloni një tavan të varur me një nivel Technogips Pro C1-1 me...