link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut

Këndore alumini premium

Lidhje e sigurt. Gjithmone.

Këndore alumini me vrima , Technogips Pro Premium, me vrima të prera paraprakisht për konturimin dhe mbrojtjen e këndeve të jashtme ≤ 90 °. Lehtëson formimin e këndeve me kënd të drejtë me lehtësi të shtuar dhe njëkohësisht përforcon dhe mbron nga dëmtimi.

Aplikimi

  • Për konturimin dhe mbrojtjen e këndeve të jashtme ≤ 90 °

Avantazhet

  • Dimensionet e brinjëve të këndit 23 x 23 mm
  • Trashësia e përmirësuar e metalit prej 0.4 mm lehtëson në mënyrë të pabesueshme nga dëmtimi fizik qoshet e jashtme
  • Vrimat e prera paraprakisht për një lidhje më të fortë midis elementeve fikse

Të dhëna teknike

Në përputhje me EN 13964:2014  
Madhësitë e disponueshme 2500 / 3000 mm
Trashësia e metalit 0.4 mm
Dimensionet e seksionit 23 x 23 mm
Reagimi ndaj zjarrit A1

 

Paketimi

Këndore alumini premium 50 copë/paко

 

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

Produktet e lidhura

view product
FUGA Stuko për t me baz gipsi

FUGA Stuko për t me baz gipsi

view product
FUGA & FINISH Light produkt i gatshem per perdorim

FUGA & FINISH Light produkt i gatshem per perdorim

view product
Shirit bashkimi me fibra qelq

Shirit bashkimi me fibra qelq

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro L1-2

Technogips Pro L1-2

view product
Technogips Pro S1-2

Technogips Pro S1-2

view product
Technogips Pro W1-2

Technogips Pro W1-2

Artikujt e lidhur

read blog post

04.11.2020

Site ndertojme nje hark ne ndertimet e thata?

Ne kete video ne ju tregojme se sit e ndertojme shpejte dhe lehtesisht nje hark mbi nje dere. Keto jane hapat per tu ndjekur: Perpara se...

read blog post

24.06.2020

Si të ndërtojmë një hapje të dyerve me profilin e UA?

Në këtë video ju tregojmë se si të ndërtojmë një hapje të dyerve me profilin e UA. ...

read blog post

04.11.2020

Site ndertojme nje hark ne ndertimet e thata?

Ne kete video ne ju tregojme se sit e ndertojme shpejte dhe lehtesisht nje hark mbi nje dere. Keto jane hapat per tu ndjekur: Perpara se...

read blog post

24.06.2020

Si të ndërtojmë një hapje të dyerve me profilin e UA?

Në këtë video ju tregojmë se si të ndërtojmë një hapje të dyerve me profilin e UA. ...