link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut

Shirit letre për bashkimet

Bashkim i fortë. Gjithmonë.

Shirit i bashkues letre Technogips Pro, ideal për përforcimin e bashkimit të pllakave të gipsit në aplikimin e mbushësit të tyre gips Fuga ose Fuga hydro.

Aplikimi

  • Për përforcimin e bashkimit të pllakave të gipsit

Avantazhet

  • Potenciali i lartë elastik i materialit parandalon shfaqjen e çarjeve në bashkime kur ndodh lëvizja e bazamentit.
  • Mikro-perforimet përgjatë gjithë sipërfaqes së shiritit sigurojnë një lidhje të fortë dhe të lehtë me mbushësin e bashkimeve
  • Përbërja që nga fabrika, për një palosje të lehtë përgjatë gjatësisë së saj dhe një përforcimi i qëndrueshëm qosheve të brendshëm

Të dhëna teknike

Gjerësia 50 mm
Gjatësia 23 | 75 | 150 m
Reagimi ndaj zjarrit F

 

Paketimi

Shirit letre për bashkimet 50x23m 20 copë/kuti
Shirit letre për bashkimet 50x75m 20 copë/kuti
Shirit letre për bashkimet 50x150m 10 copë/kuti
Paketuar ne kuti Technogips Pro me ngjyrë jeshile të veçantë.

 

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

Produktet e lidhura

view product
FUGA Stuko për t me baz gipsi

FUGA Stuko për t me baz gipsi

view product
FUGA & FINISH Light produkt i gatshem per perdorim

FUGA & FINISH Light produkt i gatshem per perdorim

view product
FUGA Hydro Stuko me bazë gipsi rezistente ndaj lagështires

FUGA Hydro Stuko me bazë gipsi rezistente ndaj lagështires

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro W1-2

Technogips Pro W1-2

view product
Technogips Pro S1-2

Technogips Pro S1-2

view product
Technogips Pro C2-2

Technogips Pro C2-2

Artikujt e lidhur

read blog post

21.04.2021

Cilat janë llojet e ndryshme të shiritit të ndërtimeve të thata?

Në këtë video ne ju tregojmë llojet e ndryshme të shiritave që përdoren në ndërtimet e thata....

read blog post

01.06.2021

HOW TO: Muret e larta, Produkte të përshtatshme për arritjen e niveleve të cilësisë së sipërfaqes Q1, Q2, Q3 dhe Q4, shiriti më i përshtatshme për përforcimin e bashkimeve

Sot ne ofrojmë më shumë informacion mbi temat e mëposhtme: a ofrojmë zgjidhje për mure të larta, cilat...

read blog post

21.04.2021

Cilat janë llojet e ndryshme të shiritit të ndërtimeve të thata?

Në këtë video ne ju tregojmë llojet e ndryshme të shiritave që përdoren në ndërtimet e thata....

read blog post

01.06.2021

HOW TO: Muret e larta, Produkte të përshtatshme për arritjen e niveleve të cilësisë së sipërfaqes Q1, Q2, Q3 dhe Q4, shiriti më i përshtatshme për përforcimin e bashkimeve

Sot ne ofrojmë më shumë informacion mbi temat e mëposhtme: a ofrojmë zgjidhje për mure të larta, cilat...