link to homepage logo
view product Mure ndarës

Mure ndarës

view product Veshje muri

Veshje muri

view product Mure boshti

Mure boshti

view product Tavane të varura

Tavane të varura

view product Zgjidhje fasade

Zgjidhje fasade

system-detail-cut
system-detail-cut

Technogips Pro W2-2A

Zgjidhje të sistemeve të çertifikuara. Rezultate të garantuara.

Mur ndarës i brëndshëm i përbërë nga dopio konstruksion metalik dhe veshje me pllakë gipsi dopio në të dya anët.

Karakteristikat

Kategoria e Rezistences ndaj zjarr deri në EI 120
Performanca akustike Rw deri në 72 dB
Pesha vetjake deri në 57 kg/m²
Trashësia e murit 155 | 205 | 255 mm
Lartësia e murit deri në 7.20 m

Mbrojtje optimale nga lagështia kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Lloji  Н2;
 • Pllakë Technogips Pro Lloji  DFH2;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Mbrojtje optimale nga zjarri kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Lloji DF;
 • Pllakë Technogips Pro Sound Comfort Extra DFIR;
 • Pllakë Technogips Pro Lloji DFH2;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Nivel i lart i izolimit akustik kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Sound Comfort Extra DFIR;
 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Type GM DFH1IR;

Rezistencë të lartë ndaj goditjeve dhe fortësi e madhr kur bëhet me

 • Pllakë Technogips Pro Titan Board Lloji DFH1IR;
 • Blue Board Lloji GM DFH1IR;

Komponentët e sistemit

1 Pllakë Technogips Pro Lloji A / H2 / DF / DFH2 / Sound Comfort Extra DFIR / Titan Board / Blue Board
2 Premium Profil CW 50, 75, 100, 125, 150 / 0.6 mm
3 Premium Profil UW 50, 75, 100, 125, 150 / 0.6 mm
4 Shirit izolues akustik në Profilet perimetral
5 Shirit bashkimi të gjitha nyjet e shtresave të fundit + ato perimetrale
6

Stuko për fugat FUGA&FINISH Light                            

FUGA për mbrojtje nga zjarri @ të gjitha shtresats

7.1 Vidë për muret e thata TN 3.5 x 25 mm në 500 mm
7.2 Vidë për muret e thata TN 3.5 x 35/45 mm @ 250 mm për 12.5/15 mm pllakës
8 Upa nailoni në 500 mm
Upa tavani për mbrojtje nga zjarri në 500 mm
9 Lesh guri, trashësia (opsional)
  Stuko patinimi SATEN / FUGA&FINISH Light

 

 

Prerje

Prerje

Detaje në CAD

download document

Det. H01 Connection to massive element, horizontal section

download document

Det. H02 Joint, horizontal section

download document

Det. H03 Т-intersection W2-2A with W2-2A, horizontal section

download document

Det. H04 Corner intersection W2-2A with W2-2A, horizontal section

download document

Det. H11 Opening forming with UA profile, horizontal section

download document

Det. V01 Upper connection to massive element, vertical section

download document

Det. V02 Joint, vertical section

download document

Det. V03 Lower connection to massive floor, vertical section

Dokumente

download document

Katalog Teknik

Produktet e lidhura

view product
Blue Board Тip GM DFH1IR

Blue Board Тip GM DFH1IR

view product
Pllakë gipsi rezistente ndaj zjarrit dhe lagështirës Tip DFH2

Pllakë gipsi rezistente ndaj zjarrit dhe lagështirës Tip DFH2

view product
Titan Board Tip DFH1IR

Titan Board Tip DFH1IR

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro W2-2B

Technogips Pro W2-2B

view product
Technogips Pro W2-3A

Technogips Pro W2-3A

view product
 Technogips Pro W2-3B

Technogips Pro W2-3B

Artikujt e lidhur

read blog post

01.09.2020

HOW TO: si të rregulloni një vrimë të vogël në murin e gipsit, cila është zgjedhja e duhur e sistemit për hapsirën e zyrave dhe cila është upa më e pershtatshme për varjen e një fotografie në murin e gipsit

Sot ne ofrojmë më shumë informacion mbi temat e mëposhtme : si të rregulloni një vrimë të vogël...

read blog post

04.01.2021

HOW TO: Te zgjedhesh nje mur ndares midis dhomes se ndejtjes dhe dhomes se ngrenies, keshilla per te punuar me FUGA&FINISH Light dhe veglat e kerkuara dhe aksesoret

Sot ne mundesojme me shume informacion per temat ne vazhdim: Si te ndertojme nje mur ndares midis dhomes se ngrenies dhe dhomes se ndetjes ne...

read blog post

01.09.2020

HOW TO: si të rregulloni një vrimë të vogël në murin e gipsit, cila është zgjedhja e duhur e sistemit për hapsirën e zyrave dhe cila është upa më e pershtatshme për varjen e një fotografie në murin e gipsit

Sot ne ofrojmë më shumë informacion mbi temat e mëposhtme : si të rregulloni një vrimë të vogël...

read blog post

04.01.2021

HOW TO: Te zgjedhesh nje mur ndares midis dhomes se ndejtjes dhe dhomes se ngrenies, keshilla per te punuar me FUGA&FINISH Light dhe veglat e kerkuara dhe aksesoret

Sot ne mundesojme me shume informacion per temat ne vazhdim: Si te ndertojme nje mur ndares midis dhomes se ngrenies dhe dhomes se ndetjes ne...