link to homepage logo
view product Pllakat

Pllakat

view product Përzierjet

Përzierjet

view product Profilet

Profilet

view product  Fiksues

Fiksues

view product Aksesore

Aksesore

view product Izolimet

Izolimet

system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut
system-detail-cut

Pllakë standarte gipsi Tip A

Zgjidhje të testuara. Fuqi perfekte. Çdo herë.

Standard Plasterboard Tip А Pllaka e gipsit standarte Technogips Pro А përbëhet nga bërthama gipsi e përforcuar me aditivë të veçantë, të veshur me letër speciale.

Aplikimi

  • E përshtatshme për përdorim në sistemet e ndërtimeve të thata për ambjentet e brëndshme si muret ndarës, muret Shaft dhe tavanet e varura në zona me lagështi normale.
  • Ideale, per aplikime ne ambjente te brendshme me lageshti normale deri ne 60%

Avantazhet

  • Krijojnë sipërfaqe të lëmuara, të qëndrueshme dhe rezistente gati për dekorim 
  • E lehtë në peshë, dhe pritet dhe montohet me lehtësi
  • Sigurojnë mjedis të shëndetshëm që kontrollon lagështirën

Të dhëna teknike

Në përputhje me EN 520:2004+А1:2009 Tipi A
Trashësia   9.5 |  12.5 |   15 | 18 mm
Pesha e pllakës >6.8 | >8.2 | >10 | 12 kg/m²
Gjerësia 600 | 1200 | 1250 mm
Gjatesia 2000 - 3000
Buza e pllakës TE | SE
Reagimi ndaj zjarrit А2-s1,d0
Përçueshmëria termike, λ 0.25 W/(m.K)

Paketimi

Trashësia e pllakës 9.5 | 12.5 | 15 | 18 mm
Pllaka / Palet 70 | 60 | 50 | 40 pllaka

 

Dokumente

download document

Deklarata e performances

download document

Fleta e të dhënave teknike

download document

Fletë të dhënave të sigurisë

download document

Environmental Product Declaration

Produktet e lidhura

view product
FUGA Stuko për t me baz gipsi

FUGA Stuko për t me baz gipsi

view product
Profil Premium Z140 CW

Profil Premium Z140 CW

view product
Vidë për muret e thata TN 3.5  mm

Vidë për muret e thata TN 3.5 mm

Sistemet e lidhura

view product
Technogips Pro W1-2

Technogips Pro W1-2

view product
Technogips Pro C2-1

Technogips Pro C2-1

view product
Technogips Pro S1-2

Technogips Pro S1-2

Artikujt e lidhur

read blog post

15.07.2020

Si mund te montoni pllakat e gipsit ne muret e thata?

Instalimi I duhur I mureve te thata fillon me vendosjen e pjeseve te vogla te pllakave te gipsit prane profilit te poshtem UW, te cilat veprojne...

read blog post

06.10.2021

Veshja e tavanit të varur C1-1

Në këtë video ne tregojmë se si të montoni një shtresë me një shtresë në një tavan...

read blog post

15.07.2020

Si mund te montoni pllakat e gipsit ne muret e thata?

Instalimi I duhur I mureve te thata fillon me vendosjen e pjeseve te vogla te pllakave te gipsit prane profilit te poshtem UW, te cilat veprojne...

read blog post

06.10.2021

Veshja e tavanit të varur C1-1

Në këtë video ne tregojmë se si të montoni një shtresë me një shtresë në një tavan...