link to homepage logo
view product Плочи

Плочи

view product Суви смеси

Суви смеси

view product Малтери

Малтери

view product Профили

Профили

view product Шрафови

Шрафови

view product Аксесоари

Аксесоари

view product Изолации

Изолации

system-detail-cut
system-detail-cut

Cement Board шраф TN 3.9 mm

Сигурна врска. Секогаш.

Cement Board Шраф со остар врв и двојна резба за фиксирање на армирано - цементниплочи со голема густина на метални профили со дебелина до 0.7 mm.

Карактеристики

  • За фискирање на армирано - цементни плочи на метални профили со дебелина на металот до 0.7 mm.

Предности

  • PH 2 додаток во секое пакување
  • Остар врв и посебен навој за лесно продирање низ металните профили

Технички податоци

Во сообразност со EN 14566:2008 Тип TN
Достапни големини 3.9 х 25 | 3.9 х 35 mm
Ниво на заштита од корозия 48 часа
Реакција на пожар А1
Време на пробиванње < 2 сек

Пакување

Cement Board шраф TN 3.9 х 25 1000 бр./кут.
Cement Board шраф TN 3.9 х 35 mm 1000 бр./кут.

Документи

download document

Изјава за експлоaтациските индикатори

download document

Технички лист

Поврзани системи

view product
Technogips Pro L1-1

Technogips Pro L1-1

view product
Technogips Pro L1-1

Technogips Pro L1-1

view product
Technogips Pro W 1-1

Technogips Pro W 1-1

Поврзани написи за блогови

read blog post

04.08.2021

Кои се различните видови на специјални шрафови за сува градба?

Во оваа видео ви презентираме кои се различните видови на специјални шрафови за сува градба. Titan шрафот  Titan шраф...

read blog post

04.08.2021

Кои се различните видови на специјални шрафови за сува градба?

Во оваа видео ви презентираме кои се различните видови на специјални шрафови за сува градба. Titan шрафот  Titan шраф...