Контакт

 

 

/Team photos/Petar.jpg

Панче Костуранов

Продажен и технички претставник 

e-mail: sales@technogipspro.com

tel: +389 75 271 232

 

Марио Маринков

Технички специјалист за системи и производи

e-mail: sales@technogipspro.com

   

/Team photos/Vyara.jpg

Вјара Петранова

Менаџер за продажба

e-mail: sales@technogipspro.com

 

/Team photos/Geri.jpg

Гергана Варбанова

Специјалист за логистика

e-mail: sales@technogipspro.com

   

/Team photos/Petar.jpg

Петар Јанушев

Асистент за продажба

e-mail: sales@technogipspro.com

 
 

Продажба и маркетинг канцеларија:

1606 гр. Софија, ул. "Доспат"2, Бугарија

 e-mail:  sales@technogipspro.com

 
 

Technogips Pro фабрика 
GPS координати: 42,25915 / 26,14242 

6265 село Ковачево, општина Раднево, област Стара Загора, Бугарија


Вижте по-голяма карта

 

Внесете го кодот од сликата подолу
Испрати