Блог

Како да се исече отвор за прозорец во преграден ѕид? 12.05.2021

Како да се исече отвор за прозорец во преграден ѕид?

Во оваа видео ви презентираме како да се исече отвор за прозорец во завршен преграден ѕид од гипс-картонски плочи и профили.                 Алати и...

Кои се основните алати за работа во сува градба? 05.05.2021

Кои се основните алати за работа во сува градба?

Во оваа видео ви презентираме дел од основните алати, кои се користат во сувата градба.                   Алати кои се споменати во...

HOW TO: Совети за работа со брз и саморезен шраф, избор на бандажна лента за армирање и фугирање на дупки во ѕид, избор на системско решение за поделување на дневната соба на две простории 05.05.2021

HOW TO: Совети за работа со брз и саморезен шраф, избор на бандажна лента за армирање и фугирање на дупки во ѕид, избор на системско решение за поделување на дневната соба на две простории

Денес ви даваме повеќе информации за тоа која е разликата помеѓу брз и саморезен шраф, која бандажна лента за сува градба треба да се користи за пополнување и армирање на дупка во ѕид и кое е...

Како да се изгради туш кабина со премиум плочи Blue Board? 28.04.2021

Како да се изгради туш кабина со премиум плочи Blue Board?

Во оваа видео ви презентираме како лесно и брзо да изградите туш кабина со премиум плочи Blue Board.                 Потребен алат и...

Кои се различните видови на ленти за сува градба? 21.04.2021

Кои се различните видови на ленти за сува градба?

Во оваа видео ви ги презентираме различните видови на ленти кои се користат во сувата градба.                 Видовите ленти кои се споменати во...

Кои се основните алати за сува градба? 14.04.2021

Кои се основните алати за сува градба?

Во оваа видео ви презентираме некои од основните алати кои се користат во сувата градба.                 Алати кои се споменати во...

Кои се различните големини на саморезните шрафови за гипс-картон? 07.04.2021

Кои се различните големини на саморезните шрафови за гипс-картон?

Во оваа видео ви ги презентираме различните големини на саморезни шрафови за гипс-картон, како да ги користите и за кои гипс-картонски плочи се соодветни.   Саморезен шраф е шраф со...

HOW TO: Совети за работа со UA Премиум профили, формирање на отвор за врата, монтирање на бојлер во ѕидна опшивка 06.04.2021

HOW TO: Совети за работа со UA Премиум профили, формирање на отвор за врата, монтирање на бојлер во ѕидна опшивка

Денес ви даваме повеќе информации за тоа како и за што да ги користите UA Премиум профилите, како правилно да формирате отвор за врата и на што треба да внимавате при монтирањето на бојлер во ѕидна...

Како да се приготви градежен гипс? 31.03.2021

Како да се приготви градежен гипс?

Во оваа видео ви презентираме како да приготвите смеса од градежен гипс за фиксирање на електрични кабли во ѕид.   Тука се чекорите кои  ги следевме: Во чист неметален сад сипаме вода...

Пожарна заштита и звучна изолација кај преградни ѕидови 26.03.2021

Пожарна заштита и звучна изолација кај преградни ѕидови

Во оваа видео ви презентираме 6 различни Technogips Pro преградни ѕидови, кои ги обезбедуваат потребите за пожарна заштита и звучна изолација.   Најнапред ви претставуваме 3 различни...

Страници:  « 1 2 3 4 5 6 »Претходна | Следна