Kontakte

 

/Team photos/Petar.jpg

Arch. Gjergji Çërra

Manaxheri i Shitjeve dhe Teknik

Shqiperia dhe Kosova

e-mail: sales@technogipspro.com

tel: +355 68 203 0915

 

 
   

/Team photos/Vyara.jpg

 Vyara Petranova

Manaxheri i Zyres se Shitjes

e-mail: sales@technogipspro.com        

/Team photos/Geri.jpg

Gergana Varbanova

Specialisti Logjistik

e-mail: sales@technogipspro.com

   

/Team photos/Petar.jpg

Petar Yanushev

Asistent i Shitjeve

e-mail: sales@technogipspro.com

 

 

Zyra e Shitjes dhe Marketingut

rrugë Dospat 2, 1606 Sofje, Bullgari

e-mail: sales@technogipspro.com

 
 

Technogips Pro Fabrikë 

Koordinon GPS:42,25915 / 26,14242 

6265 fshati Kovachevo, komunë Radnevo, rreth Stara Zagora, Bullgari 


Вижте по-голяма карта

 

Futni kodin nga imazhi më poshtë
Dërgoj