Miksimet e gipsit

Informacione të përbashkëta

Technogips Pro jane te prodhuara nga materiale te ngurta qe plotesojne te gjitha kerkesat per standartet e aplikuara Europianr. Kontrolli i implementimit te fabrikes garanton , siguri dhe qendrueshmeri performance.

FUGA & FINISH Light

FUGA & FINISH Light

  FUGA & FINISH Light eshte nje perberes I lehte, produkt I gatshem per perdorim, per te gjithe qellimet, per mbushjen e bashkimit midis pllakave te gipsit dhe te...

më >>
FIX

FIX

NGJITJE E FORTE ÇDO HERE.

  FIX është një ngjitës me bazë gipsi që përdoret për ngjitje direkte të të gjitha llojeve të pllakave të...

më >>
FUGA

FUGA

LIDHJE E BESUESHME ÇDO HERE.

  FUGA është një përzierje bashkuese me bazë gipsi për bashkime manuale me një shirit të përbashkët pllakash...

më >>
FUGA hydro

FUGA hydro

I BESUESHEM NE KUSHTE ME LAGESHTIRE. ÇDO HERE.

  FUGA hydro është një stuko mbushëse rezistente ndaj lagështirës për patinim manual dhe bashkimin e pllakave me një shirit...

më >>
Faqet:  « 1 2 »Mëparshëm | Ardhshëm