BlueBoard, Pllakë e jashtme Tipi GM-FH1-IR

ZGJIDHJE PER FASADA FORCE E SHKELQYER ÇDO HERE.

 

Pllakë e teknologjisë së lartë për përdorim në fasada, veçanërisht e dizenjuar për ndërtimin e mureve ballore, veshjen e buzëve të të çatisë dhe dritareve të dala duke përdorur metodën e ndërtimit me gips.

Standardi:

EN 15283-1:2008