Blog

How to Cut a Window Opening in a Partition Wall? 12.05.2021

How to Cut a Window Opening in a Partition Wall?

In this video we demonstrate how to cut a window opening in a finished plasterboard partition wall.               Tools and products you need: Tape...

Cilat janë veglat baz për ndërtimet e thata? 05.05.2021

Cilat janë veglat baz për ndërtimet e thata?

Në këtë video ne ju tregojmë disa nga mjetet më bazike të përdorura në ndërtimet e...

HOW TO: Zgjedhni midis vides për ndërtimet e thata dhe vidës së vetë-shpimit, zgjidhni shiritin e saktë të ndërtimit të thatë për përforcimin e një vrime në mur, zgjidhni një sistem për ndarjen e dhomës tuaj të ndenjes në dy ambjente 05.05.2021

HOW TO: Zgjedhni midis vides për ndërtimet e thata dhe vidës së vetë-shpimit, zgjidhni shiritin e saktë të ndërtimit të thatë për përforcimin e një vrime në mur, zgjidhni një sistem për ndarjen e dhomës tuaj të ndenjes në dy ambjente

Sot ne ofrojmë më shumë informacion mbi temat e mëposhtme: cili është ndryshimi midis një vide për ndërtimet e thata dhe vidës vetë-shpuese,...

Si te mbyllim nje kabine dushi me pllaken Blue Board Premium? 28.04.2021

Si te mbyllim nje kabine dushi me pllaken Blue Board Premium?

Ne kete video ne ju tregojme si ndertoni nje kabine dushi me pllaken Blue Board Premium.                 Veglat dhe produktet qe ju...

Cilat janë llojet e ndryshme të shiritit të ndërtimeve të thata? 21.04.2021

Cilat janë llojet e ndryshme të shiritit të ndërtimeve të thata?

Në këtë video ne ju tregojmë llojet e ndryshme të shiritave që përdoren në ndërtimet e...

Cilat janë veglat bazike për ndërtimin e thatë? 14.04.2021

Cilat janë veglat bazike për ndërtimin e thatë?

Në këtë video ne demonstrojmë disa nga veglat me bazike të përdorura në ndërtimin e...

Cilat janë madhësitë e ndryshme të vidave vetë-shpuese? 07.04.2021

Cilat janë madhësitë e ndryshme të vidave vetë-shpuese?

Në këtë video ne ju tregojme madhësitë e ndryshme të vidave vetë-shpuese, si ti përdorim ato dhe llojet e pllakave të gipsit për të cilat...

HOW TO: Këshilla për të punuar me profile Premium UA, ndërtoni një hapje dere, instaloni një ngrohës uji në një mur 06.04.2021

HOW TO: Këshilla për të punuar me profile Premium UA, ndërtoni një hapje dere, instaloni një ngrohës uji në një mur

Sot ne ofrojmë më shumë informacion mbi temat e mëposhtme: si dhe për çfarë të përdorim profilet Premium UA, si të ndërtojmë si duhet...

Si të përgatitni gipsin pë ndërtim? 31.03.2021

Si të përgatitni gipsin pë ndërtim?

Në këtë video ne demonstrojmë se si të përgatisim një përzierje të gipsit të ndërtimit për të rregulluar kabllot në...

Fire Protection and Sound Insulation of Partition Walls 26.03.2021

Fire Protection and Sound Insulation of Partition Walls

Në këtë video ne tregojmë 6 mure të ndryshme ndarëse Technogips Pro të cilat plotësojnë kërkesat për mbrojtjen nga zjarri dhe izolimin e...

Faqet:  « 1 2 3 4 5 6 »Mëparshëm | Ardhshëm