Блог

Како да се закачи бојлер на ѕид од гипс-картон 03.03.2021

Како да се закачи бојлер на ѕид од гипс-картон

Во оваа видео ви презентираме како брзо и лесно да се изработи зајакната подконструкција од UA профили за монтирање на бојлер на ѕид од гипс-картон.   Потребен алат и производи: Премиум...

Како да се направи ниша во ѕидна опшивка 24.02.2021

Како да се направи ниша во ѕидна опшивка

Во оваа видео ви претставуваме како брзо и лесно да се изработи ниша во ѕидна опшивка од UA профили.   Потребен алат и производи: Premium профил UD Premium профил UW Саморезен шраф,...

Како се монтира вградено ѕидно казанче во бања 17.02.2021

Како се монтира вградено ѕидно казанче во бања

Во оваа видео ви презентираме како брзо и лесно да монтирате вградено ѕидно казанче во бања во sидна облога со UA профили.   Потребен алат и производи: Premium профил UA Premium профил...

Фугирање на плоча H2 со FUGA Hydro 10.02.2021

Фугирање на плоча H2 со FUGA Hydro

Во оваа видео ви презентираме како брзо и лесно може да се пополнат фугите на импрегнирана гипс-картонска плоча тип H2 со FUGA Hydro.   Алат и производи кои се потребни: FUGA...

Пополнување на фуги на Blue Board плочи со FUGA Hydro 03.02.2021

Пополнување на фуги на Blue Board плочи со FUGA Hydro

Во оваа видео ви презентираме како брзо и лесно може да се пополнат фугите на Blue Board со FUGA Hydro.   Алат и производи кои се потребни: FUGA Hydro Blue Board GMFH1IR Бандажна лента...

HOW TO: Опшивка на фасадна стреа со Blue Board, надворешна опшивка на камин со Blue Board, совети за изработка на конструкција за туш кабина во вашиот дом? 01.02.2021

HOW TO: Опшивка на фасадна стреа со Blue Board, надворешна опшивка на камин со Blue Board, совети за изработка на конструкција за туш кабина во вашиот дом?

Денес ви нудиме повеќе информации на следните теми: како да се направи фасадна опшивка на стреи со Blue Board, дали може да се користи Blue Board за надворешна опшивка на камин и што ви е потребно...

Како да се направи опшивка на туш кабина со Blue Board? 27.01.2021

Како да се направи опшивка на туш кабина со Blue Board?

Во оваа видео ви презентираме како да се направи опшивка на туш кабина со плочи Blue Board.   Алат и производи кои се потребни: Blue Board GMFH1IR Blue Board TB 3.9x30 mm Super Premium...

Како да се направи конструкција за туш кабина? 20.01.2021

Како да се направи конструкција за туш кабина?

Во оваа видео ви презентираме како брзо и лесно да се направи конструкција од профили со анти-корозивна заштита за туш кабина.   Потребен алат и производи: CW Super Premium Профил UW...

Како правилно да се фиксира Blue Board? 13.01.2021

Како правилно да се фиксира Blue Board?

Во ова видео ви претставуваме како лесно и брзо може да се фиксира плочата Blue Board.   Потребен алат и производи: CW Super Premium профил C5 Blue Board TB 3.9x30 mm Super Premium шраф...

Како да се сече Blue Board? 06.01.2021

Како да се сече Blue Board?

Во оваа видео ви презентираме како најбрзо, лесно и правилно да се сече Blue Board.     Потребен алат: Скалпел Метро   Тука се чекорите кои ги...

Страници:  « 1 2 3 4 »Претходна | Следна