Pllakat e Jashtme

Informacione të përbashkëta

Blue Board, Pllake e jashtme Tipi GM-FH1-R

Blue Board, Pllake e jashtme Tipi GM-FH1-R

GIPS FGD 96% I PASTER. MBROJTJE E SHKELYER...

  Pllaka e teknologjisë së lartë që përdoret në fasada dhe që kombinon në vetvete mbrojtje të shkëlqyer kundër...

më >>
White Board, Pllakë e jashtme  Tipi GM-FH1-IR

White Board, Pllakë e jashtme Tipi GM-FH1-IR

GIPS FGD 96% I PASTER. ZGJIDHJE PER FASADA...

  Pllakë e teknologjisë së lartë për përdorim në fasada, veçanërisht e dizenjuar për ndërtimin e mureve ballore,...

më >>