Blog

Si te riparojme nje kend te demtuar 28.10.2020

Si te riparojme nje kend te demtuar

Kendet e jashtem jane zakonisht te ekspozuar ndaj demtimeve. Ne kete video ne do ju tregojme si te rregullojme nje kendore alumini te thjeshte per perdorim per kendet e jashtem me mprodukt te...

Patinimi I te gjithe siperfaqes me dore dhe mistri  Q4 21.10.2020

Patinimi I te gjithe siperfaqes me dore dhe mistri Q4

Ne kete video ne do ju tregojme si te patinojme nje siperfaqe me gips me product te gatshem per perdorim. . Ne mbeshtetje te klasifikimit Eurogypsum’s kjo eshte niveli I fundit per cilesine e...

Patinimi I te gjithe siperfaqes me rulon dhe shpatull , niveli I cilesise Q4 14.10.2020

Patinimi I te gjithe siperfaqes me rulon dhe shpatull , niveli I cilesise Q4

Ne kete video ne do ju tregojme si te patinojme nje siperfaqe me gips me product te gatshem per perdorim. Ne mbeshtetje te klasifikimit Eurogypsum’s kjo eshte niveli I fundit per cilesine e...

SI TE: Zgjedhja e nje zgjidhje sistemi per nje dhome depo, ndertimi I nje pjese dekorative dhe fshehja e kabujve te Tv 08.10.2020

SI TE: Zgjedhja e nje zgjidhje sistemi per nje dhome depo, ndertimi I nje pjese dekorative dhe fshehja e kabujve te Tv

Sot ne do te mundesojme me shume informacion per subjektet e meposhtme: kush eshte sistemi me I pershtatshem per ndertimin e nje dhome depo, gjerat qe duhet te merren parasysh kur krijon nje...

Patinimi I te gjithe siperfaqes me rulon dhe shpatull, niveli I cilesise Q3 07.10.2020

Patinimi I te gjithe siperfaqes me rulon dhe shpatull, niveli I cilesise Q3

                    Ne kete video ne do ju tregojme si te patinojme nje siperfaqe me gips me product te gatshem per perdorim. Ne...

Patinimi I fugave me rul dhe shpatull, niveli I cilesise se siperfaqes Q2 30.09.2020

Patinimi I fugave me rul dhe shpatull, niveli I cilesise se siperfaqes Q2

                    Ne kete video ne ju tregojme patinimin e fugave me rulon dhe shpatull pasi ti kemi forcuar ato me shirit letre. Ne...

Stukimi I kendit te brendshme me Banjo, niveli Q1 23.09.2020

Stukimi I kendit te brendshme me Banjo, niveli Q1

                    Ne kete video ne ju tregojme nje metode te shpejte dhe te lehte per perforcimin dhe stukimin e kendit te brendshme me...

Stukimi I bashkimeve midis pllakave te gipsit me Banjo, niveli I cilesise se siperfaqes Q1 16.09.2020

Stukimi I bashkimeve midis pllakave te gipsit me Banjo, niveli I cilesise se siperfaqes Q1

                  Ne kete video ne po ju tregojme nje aplikim te lehte dhe te shpejte per bashkimin e dy pllakave duke perdorur Banjo. Ne...

Patinim I te gjithe siperfaqes me produktet e gatshme per perdorim, niveli I cilesise se siperfaqes Q3 09.09.2020

Patinim I te gjithe siperfaqes me produktet e gatshme per perdorim, niveli I cilesise se siperfaqes Q3

                  Ne kete video ne ju tregojme si te patinojme me nje shtrese te holle nje siperfaqe muri gipsi me produkte te gatshem per...

Mbyllja e bashkimeve me komponent te gatshem per perdorim, cilesia e siperfaqes niveli Q2 02.09.2020

Mbyllja e bashkimeve me komponent te gatshem per perdorim, cilesia e siperfaqes niveli Q2

                  Ne kete video ne ju tregojme si te patinojme bashkimet e pllakave pasi i kemi  mbuhur ato. Ne mbeshtetje te klasifikimit...

Faqet:  « 1 2 3 »Mëparshëm | Ardhshëm